NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Higgy az álmaidban!'

Álmaid esetenként félelmetesnek és nyomasztónak tűnhetnek, és azon aggódsz, miként fogod véghezvinni őket. Miközben azon töprengesz, hogyan hozd be életedbe mindazt, amit akarsz, lehetséges, hogy érzéseid a fellelkesedés, ahogyan magad elé képzeled a vágyadat és a félelem, vagyis arról való aggódásod, vajon meg lehet-e azt valósítani között tétováznak majd.

Az érzelmek közötti effajta ingadozás az álom gyümölcsének visszatükröződése. Más szóval, ha a pozitív és a negatív érzések között ingadozol, a célod is ekképpen fog közelebb kerülni hozzád, majd eltávolodni tőled. És míg a színtiszta optimizmus talán túl nagy kérésnek hangzik, miközben semmilyen jelt nem látsz annak alátámasztására, a tudósok azonban mostanra bebizonyították azt, amit mi, angyalok, mindig is tudtunk: a pozitív érzések előnyösek az egészségre nézve, a hosszabb élet reményét is beleértve.

Ma újonnan megerősítjük a tényt, hogy milyen jótékony hatást eredményez is valójában az optimista szemlélet. Még ha tele is vagy kételyekkel, mi akkor is állandóan megbízunk benned. Tudjuk, hogy képes vagy megtenni bármit, amit eldöntesz. A varázslat a tiéd, miként mindenkié - csak higgy!

Gondolat a mai napra

Nem feledem el, hogy az angyalaim hisznek bennem. Megkérem őket, hogy segítsenek: optimista maradhassak önmagammal és az álmaimmal szemben. Megengedem magamnak, hogy kiélvezzem a pozitív életszemlélet boldogságát.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet