NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Orvosold a véleménykülönbségeket!'

Nem mindenki fog egyetérteni a döntéseiddel, vagy azzal, ahogyan kezeled a helyzeteket. Amikor valaki nem ért egyet veled, szomorúnak, dühösnek, összezavarodottnak vagy becsapottnak érezheted magad. Valószínűleg azon tűnődsz, miért gondolkozik ennyire másféleképpen az illető, mint ahogyan te. Még akár a saját döntésedet is megkérdőjelezed, és eltöprengsz azon, vajon a másik embernek van-e igaza.

Ez a helyzet bebizonyítja azt, hogy bár minden ember - saját belsejében - egyazon lelken és fényen osztozik, azonban emberi szempontból mindenki egyedi. Az, hogy kedvelsz vagy szeretsz valakit, az az egymás közötti hasonlóságokra való összpontosításból ered, ami esetenként képes vakká tenni téged a különbségek észrevétele iránt.

Ennek ellenére minden kapcsolatban lesznek alkalomadtán eltérések. Nem a viták számítanak, hanem azok kezelésének a módja. Ha van benned annyi jó érzés, hogy elfogadd azt: a másik illető másként vélekedik, mint te - akkor hosszú utat tettél meg a spirituális tanulás és fejlődés útján.

A gyógyulás először is benned megy végbe, majd ezután kiterjed a kapcsolatra is. Függetlenül attól, mit tesz a másik személy, maradj hű saját isteni természetedhez. Spirituális fejlődésed nem a többiek megváltoztatásától függ; ellenkezőleg, magába foglalja azt, hogy megtanuljuk meglátni a többiekben rejlő fényt bármi áron.

Gondolat a mai napra

A békés szeretetre összpontosítok a többi emberrel szőtt összes kapcsolatom során. Elkötelezem magam amellett, hogy meglássam a belső fényt önmagamban és az összes többi emberben. Hajlandó vagyok elfogadni azt, hogy a többiek különböznek tőlem, és önmagamat olyannak szeretem, amilyen ebben a pillanatban vagyok.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet