NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tartsd tiszteletben az érzékenységedet!'

Mélységesen reagálsz a különféle energiákra, és lehet, hogy össze is keveredtél azzal kapcsolatosan, vajon valaki más érzéseit érzékelted vagy a sajátodét. Néha az élet olyan intenzívnek tűnik, hogy akár saját tudatosságodat is megpróbálnád kikapcsolni. Más szóval, érzékeny vagy.

Ma arra kérünk, hogy tiszteld meg eme jellemvonásodat, hiszen ez egy ajándék önmagad és a világ számára. Éles éberséged lehetővé teszi, hogy felismerd a kapcsolataidban az igazságot és az integritást, miként azt is, hogy igazán mélyen érzékelhesd az örömöt és a szeretetet.

Fogékonyságod továbbá segít a velünk, angyalokkal való tiszta kommunikációban. Zsigereiden keresztül érzékeled jelenlétünket és üzeneteinket. Ezenkívül nagy gondoskodással viseltetsz mások érzései felé - kiemelkedően előzékeny, kedves és éber vagy.

Gondolat a mai napra

Tiszteletben tartom az érzékenységemet, és biztos vagyok benne, hogy csodás áldást hoz a többiek és a magam részére. Gyengéden szeretem, és szeretettel teli védelemmel gondoskodom különleges éberségemről, mert ez egy kincs önmagam és a világ számára is, amely segít elérnem életcélomat.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet