NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Változtasd át az idegességet!'

Az ideges szó azt feltételezi, hogy valami nincs rendben az idegeiddel. Azonban valójában azt jelenti, hogy érzékrendszered egészséges, csak egyszerűen túlhajszolod magad. Amikor megtapasztalod ezt az érzést, olyan vagy, akár egy vad madár, aki gondterhelten lesben áll a ragadozók miatt - prédának érzed magad, és szüntelenül ügyelsz saját biztonságodra.

Az egyedüli 'ragadozó' az életedben saját félelemed, ami semmilyen formában nem véd meg téged. Ellenkezőleg, kimeríti az idegrendszeredet, és olyan helyzetekbe hoz téged, melyek felerősítik benned a rettegés érzéseit. Az egyedüli út, amely kivezet ebből a körforgásból az, ha mind fizikai, mind szellemi szempontból könnyítesz magadon.

Kezdd a fizikai részével, hiszen ez a legkonkrétabb kiindulópont. Ha a tested már ellazult, könnyebb lesz elcsendesíteni az elmédet, ezért mi, angyalok, arra kérünk, hogy tegyél meg lépéseket ma a lazítás érdekében.

Megmutatjuk neked, melyik a legmegfelelőbb módszer a számodra, figyelembe véve egyéni időbeosztásodat, preferenciáidat, temperamentumodat és hasonlókat. Ha erőteljes indíttatást érzel arra, hogy nyújtózkodj, eddz, hogy kimenj a szabadba, igyál több vizet, szabadulj meg a mérgektől, fürdőt vegyél, masszázst vagy hasonlókat - légy oly kedves, tudatosítsd magadban, hogy ezek ez üzenetek tőlünk, fizikai terapeutáidtól érkeznek.

Amikor tested ellazítására összpontosítasz, ezzel egyidejűleg segítünk érzéseid lenyugtatásában is. Kezdd azzal, hogy a mai nap folyamán mélyeket lélegzel. Eljuttatván lélegzetedet minden megfeszült izmodhoz. Fújj ki minden veszélyérzést, és lélegezd be a biztonság és békesség érzését.

Biztonságban vagy, kedves Egyetlenünk - őrködünk feletted és szeretteid felett, amint megkérsz rá bennünket. Nyugodtan elengedheted magad.

Gondolat a mai napra

'Ellazítom a testemet, és megengedem Istennek és az angyaloknak, hogy megvédjenek. Ellazítom az izmaimat, tudván, hogy minden szempontból biztonságban vagyok.'

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet