NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tudd, hogy a jövőd biztonságos!'

Mi, angyalok, látjuk, hogy gyakran aggódsz a jövőd miatt, így hát ma bizonyosságot hozunk arról, hogy minden rendben van: semmi olyan nem fog felmerülni, amit ne tudnál kezelni. Az idő minden pillanatában fogjuk a kezedet, a felé haladván, ami előtted áll.

Emlékeztetünk továbbá arra, hogy csakis pozitív gondolatokat vess a jövődbe, hiszen azok az érzések szabják azt meg, amelyeket ebben a pillanatban táplálsz. Add át nekünk a holnappal kapcsolatos gondjaidat, valamint aggodalmaidat, és egész figyelmeddel egy békés mára összpontosíts. Jelenlegi nyugalmad olyan befektetés a jövődbe, ami gyönyörű jutalmakat teremt.

Ha körbeöleled magadat a szeretetünkkel, segíthetünk lecserélni a félelmet keltő gondolataidat olyanokra, amelyekről boldog leszel, és biztonságban érzed magad. De ahhoz, hogy valóban rá tudj kapcsolódni a támogatásunkra, be kell hogy engedd azt a szívedbe.

A legjobb módszer erre a légzés, így hát légy szíves lélegezd be mélyen a körülötted lévő szeretetteli energiát, és juttasd el belső magodhoz. Ezután öleld kebledre saját magad, és fújd ki magadból a feszültség minden érzését. Hívj magadhoz bennünket továbbra is mindaddig, míg nyugodtnak és békésnek nem érzed magad azzal kapcsolatban, ami még előtted áll.

Valójában minden mindig rendjén van - minél inkább tudod és érzed ezt az igazságot, annál többször fogod megtapasztalni. Biztonságos rád nézve, hogy békében érezd magad most... és a jövőben is.

Gondolat a mai napra

Levetem védőpajzsomat, és megengedem magamnak, hogy lazítsak azon annak a bizonyos és kétségtelen tudásnak a birtokában, hogy a jövőm olyan ragyogó, amilyennek én akarom. Ezennel elkötelezem magam amellett, hogy gondolataimat a szeretet egy tiszta és magas energiaszintjén tartsam. Angyalok, kérlek, segítsetek magamhoz ölelnem ezt az érzést ma és mindörökké.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet