NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Gyógyítsd meg a bizonytalanságaidat!'

Időközönként bizonytalannak érzed magad érdemeiddel kapcsolatban, és azon tűnődsz, vajon szeretetre méltó vagy-e. Azon aggódsz, hogy valójában senki sem törődik veled igazán, vagy hogy nem is szeretnek, és teljesen egyedül érzed magad. Ezek azok a pillanatok, amikor a legközelebb állunk hozzád, pajzsot vonva köréd saját fájdalmas érzéseid ömlengése köré. Ha megengednéd, hogy ezek az energiák öleljenek körbe téged, fájdalmas helyzeteket vonzanának be, melyek nem saját tudatos választásaid eredményei.

Miután szorosan együttműködsz velünk, angyalokkal, és felkértél bennünket, hogy megóvjunk téged érzelmileg, esetenként akár saját magadtól is meg fogunk óvni. Emberi szavakkal élve, néha 'te vagy saját magad legrosszabb ellensége', mert midőn úgy érzed, nem vagy méltó a szeretetre, olyan körülményeket és kapcsolatokat vonzol magadhoz, amelyek igazolják meggyőződésedet.

Az önsajnálat bizony romboló hatású, azonban megértjük, hogy néha minden emberi lény átéli. A bizonytalanság hasonlít arra, mint amikor sziklamászás közben megcsúszunk: abban a pillanatban, amikor azon kapod magad, hogy zuhansz, kiálts segítségért, és a mentőkötél után nyúlj.

Mi azért vagyunk itt, hogy elkapjunk, amikor csak lezuhansz. Azonban a szabad akaratod azt diktálja, hogy ha szenvedni szeretnél az önmagadról kialakított nyomorúságos képed miatt, még Isten sem tehet semmit annak érdekében, hogy közbelépjen. Melletted állunk, a remény szeretettel teli sugarait küldjük feléd, de hacsak nem fogadod el ezen ajándékokat, akkor azok elillannak.

Hívj bennünket segítségül abban a pillanatban, ahogy tudatára ébredsz a fájdalmas gondolatoknak vagy érzelmeknek. Fenntartjuk azon meggyőződésedet, hogy teljes mértékben szeretetre méltó, rokonszenves és értékes vagy olyannak, amilyen ebben a pillanatban vagy. És ez tény!

Gondolat a mai napra

Együtt dolgozom az angyalokkal, hogy a régi bizonytalanságaimat felcseréljem olyan új és erőre serkentő szokásokkal, melyek révén ráeszmélhetek emberi mivoltom értékeire. Minél jobban szeretem magam, annál jobban tudok másokat értékelni, szeretni és megsegíteni.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet