NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Felejtsd el a bűntudatot!'

Amikor a bűntudat vagy a kötelesség érzéséből teszel meg valamit egy másik ember számára, végül oda jutsz, hogy neheztelni fogsz az illetőre. Ez az érzés megfoszt attól az örömtől, amit normális esetben akkor érzel, amikor segítséget nyújtasz valakinek... ez egy szemellenző, ami blokkolja a kapcsolataidon belüli fényt.

Éppen ezért szeretnénk mi, angyalok veled együtt dolgozni azon, hogy a mai napon töröld ki tudatodból a bűntudatot. Ez az érzés különbözik a felelősség érzésétől, ami a gondoskodó érzésekben gyökeredzik.

A kulcs abban rejlik, hogy szeretetből kiindulva kell segítséget nyújtani a többieknek, nem pedig a kötelezettségből, mivel az előző könnyed, ez utóbbi keserves munkával jár. Szerinted melyik az egészségesebb a számodra és a kapcsolataid számára?

Mielőtt megtennél bármi olyat, amit nem szeretnél, állj meg egy rövidke pillanatra, és kérj tőlünk segítséget. Fel tudjuk emelni gondolkodásod szintjét a szeretetére, hogy így rátalálj a feladat megoldásának egy kényelmes módjára, és képes legyél akár örömittas szívvel véghezvinni.

Gondolat a mai napra

Emlékszem rá, hogy bűntudatból vagy félelemből nem kell megtennem semmit. Megkérem az angyalaimat, hogy nyújtsanak segítséget, ahányszor csak bántódást vagy rettegést érzek egy feladattal való szembenézésem alkalmával. Ők helyreigazítják a gondolkodásomat, érzéseimet és az egész helyzetet, hogy amit így teszek, az a szeretet tökéletes megnyilvánulásává váljék.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet