NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Meditálj!'

Közelítsd meg a meditációt könnyedén, tekintsd egy örömteli szökésnek - elvégre természetesen gyakorolod ezt a tevékenységet álmodozásaid és éber tudatosságod pillanataiban. Ne törődj a szabályokkal és az előírásokkal, nehogy fáradságos robotolássá váljanak. Ehelyett engedd meg elmédnek, hogy lecsendesítse magát a saját igénye szerint, és könyörületesen engedd meg testednek, hogy önszántából lelassuljon - ez a meditáció. 
 
Ez az a pillanat, amikor az elméd teljes mértékben összekapcsolódik mennybéli otthonoddal. Gondolj rá úgy, mint ha beállnál egy benzinkútba, ahol energiával, ötletekkel és nyugalommal töltődnél föl.

Számtalan mód létezik elméd lecsendesítésére, és ahogyan az imént említettük, nem szabad leterhelned magad az egyéni módszered miatti aggódással. Maga a meditáció sokkal fontosabb annál, mint az, hogy ezt miként teszed. Ha becsukod a szemed, és mélyeket lélegzel, az ugyanúgy egy technika, mint amikor egy oltár előtt ücsörögsz, vagy kint relaxálsz a természet lágy ölén.

A meditálás és medicina szavak nem véletlenül osztoznak egyazon gyökerekben, hiszen mindkettő az egészségünk megközelítésével kapcsolatos. A meditáció az ingyenes és hordozható gyógyító ügynököd, amelynek az egyetlen mellékhatása a lelki béke és a megfiatalodás.
 
Közelítsd meg úgy, ahogyan egy ínycsiklandozó étellel tennéd, hiszen ez egy valóságos spirituális lakoma. A mai napon élvezd a nyugodt pillanatokat szükségleteid és vágyaid táplálásának szellemében.

Gondolat a mai napra

A létező legkellemesebb és legtermészetesebb módokon meditálok. Elmém nyugodt, és teljes mértékben rákapcsolódtam a Lélekre. Megadom önmagamnak azt a szabadságot, hogy elcsendesíthessem elmémet és hallgathassak.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet