NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Imádkozz!'

Az imádkozás a párbeszéden keresztül történő egybekelést jelenti az istenivel. Ez a módszered arra, hogy közvetíteni tudd reményeidet, álmaidat és vágyaidat a szellem világa felé, ahol az angyalok boldogan állnak rendelkezésedre.

Nem kell megmondanod nekünk, mire vágysz, hiszen ez nyilvánvaló mindazok számára, akik rád hangolódtak. Viszont az isteni szabályzat kimondja, meg kell adnod a jelet, hogy megközelíthető vagy, és készen állsz a segítség befogadására. Csak erre várunk, s ezután támogatásunk a tiéd lesz.

Az imádság segít kiszellőztetni a benned lévő levegőt a zűrzavar és a határozatlanság pillanataiban. Ez az elmélkedés és az őszinteség folyamata, mely során visszaveszel az önvédelemből, és bevallod magadnak legmélyebb érzéseidet és vágyaidat.

Bár mi már ismerjük valódi érzelmeidet, ez a Lélekkel - főként felsőbb éneddel - történő egybekelés egyik formája, amely az elfogadás mély érzésével párosul. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy árnyékaidat felhozd a fényre, ahol is ráeszmélhetsz, hogy nincs mitől félned.

Az imádkozás a feladás, a segítségkérés folyamata és a támogatás befogadására való nyitottság aktusa. A fogékonyság lehetővé teszi, hogy a Nagyszerű Fény hömpölyögve befolyjon tudatosságodba, ahol is gondolataid és érzelmeid magasabb szintre emelkednek.

Gondolat a mai napra

Azért imádkozom, hogy képes legyek felnyitni a szívemet a befogadás előtt. Segítségért, útmutatásért és válaszokért folyamodok; legmélyebb félelmeimet, vágyaimat és érzéseimet pedig megvitatom a Lélekkel.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet