NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hallgass tested bölcsességére!'

Tarts egy kis szünetet, és figyelj oda a testedben érzékelhető érzéseke. Élj a jelenben, és maradj nyugodt, miközben ráhangolódsz az ellazult és feszült területekre. Ezek után vegyél egy mély lélegzetet, és képzeld el, ahogyan a tüdőd megtelik gyógyító fénnyel. Amikor kifújod a levegőt, energiádat és lélegzetedet irányítsd rá tested bármely feszült területére.

Érezd, ahogy izmaid elernyednek, amint szeretetet és figyelmességet küldesz irányukba, és kérd meg őket, mondják el, miért voltak feszültek. A legvalószínűbb az, hogy válaszuk valamilyen rejtett félelmet fed majd fel, amit nem árt kezelésbe venni. Válj egy erős bizalmassá, és hallgass könyörülettel a testedre. Biztosítsd be fizikai önvalódat arról, hogy biztonságban van, és védelmet élvez, majd szánj egy kis időt arra, hogy számításba vedd azokat a megérzéseket, amelyek az imént érkeztek üzeneteikből.
 
Tested sok szempontból nagyon bölcs és őszinte - mindig igazat mond neked. Felfedezéseid alapján nem érzed úgy, hogy változtatnod kellene egy csöppet mai terveiden? Nem szeretnél további segítséget kérni más emberektől - vagy tőlünk, angyaloktól?

A mai napon rendszeresen kukkants önmagadba. Folytass csendes párbeszédet tested bármely olyan területével, amelynek szüksége van törődésedre. Hallgasd meg üzeneteit, és cselekedj útmutatásai szerint. Ekképpen nem lesz szüksége rá, hogy feszültségen vagy fájdalmon keresztül jelezzen neked; helyette harmonikusan, kéz a kézben fog veled együttműködni.

Gondolat a mai napra

Meghallgatom a fizikai lényemből áradó bölcsességet. Elcsendesítem az elmém, megkérem testemet, hogy beszéljen hozzám, és meghallgatom üzeneteit. Megértem, testem miért úgy viselkedik, ahogyan azt teszi. Megértő vagyok érzéseit illetően, és szándékomban áll lépéseket tenni annak érdekében, hogy szeretettel támogassam és tápláljam önmagam.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet