NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Figyelj fel gondolataidra!'

Mi, angyalok, azért vagyunk itt, hogy elvezessünk téged az összes imád válaszához. Azonban egyedül nem tudjuk elhozni neked a a vágyaidat - felettébb nagy szükség van a te együttműködésedre is. Amikor kérsz valamit, ám ugyanakkor erős a félelemed arról, hogy meg is kapod azt, nem juttatjuk el hozzád. Félelmed falakat húz imáid megnyilvánulása elé.

Segíthetünk azonban felülkerekedni aggodalmaidon - csak kérj meg bennünket! Ahányszor csak úgy érzed, feszült helyzet alakult ki benned, hívj bennünket segítségül, hogy győzedelmeskedhessünk belső nyugtalanságod felett. Ez az érzéseidre való felfigyeléssel kezdődik, így figyelj fel tudatosan tekervényes gondolataidra, amelyek egyszerre vezetnek el téged boldog és félelemmel teli helyekre.

Tested jelezni fog, ahányszor csak megijedsz: az izmaid megfeszülnek, apróbbakat lélegzel majd, pulzusod pedig szaporább lesz. Eljött hát az ideje annak, hogy segítségül hívj bennünket. Abban a pillanatban, hogy az angyalokra gondolsz, elmédet elárasztja a szeretet energiája, amely a pálfordulás folyamatának része.

Ma figyelj fel gondolataidra. Ha megijedsz, gondolj a következőre: Angyalok, kérlek titeket, segítsetek nekem, hogy békés gondolataim legyenek - és mi azon nyomban a segítségedre sietünk majd. Nem tehetjük meg, de nem is akarjuk irányítani elmédet; azonban energiáidat fel fogjuk emelni, hogy azok valódi isteni természetedet tükrözzék. Ily módon gondolataid a szereteten alapulnak majd, és ez pozitív élményeket teremt és vonz be.

Gondolat a mai napra

Felfigyelek a gondolataimra, és a nap során többször is beszélgetek az angyalaimmal. Készen állok a segítségkérésre, és nyitott vagyok befogadni arra irányuló támogatásukat, hogy szándékaim kristálytiszták és állandó jellegűek legyenek. Teljes mértékig tárt karokkal üdvözlöm minden vágyamat és megválaszolt imámat.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet