NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Engedd el a félelmeidet!'

Minden félelem abból a hitből ered, hogy elszigetelt vagy és egyedül vagy. Lehet, attól félsz, hogy nem tudsz megtenni valamit, vagy hogy nem szerzed meg azt, amit szeretnél, azonban aggodalmaid tévhitekben gyökereznek.
 
 Örök érvényűen kötődsz Istenhez, az angyalokhoz és a többi emberhez - senki sincs egyedül sosem. Erőteljes szövetségesek állnak melletted állandóan, akik lészen állnak arra, hogy segítsenek neked, ha csak megkéred rá őket.
 
Miután rá vagy kapcsolódva az univerzum abszolút energiájára, óhajaid, vágyaid, gondolataid és érzelmeid hatalmas erejű teremtője vagy. A mai napon mi, angyalok, azon szeretnénk veled dolgozni, hogy kitisztítsd önmagadból félelmeidet, hiszen ez az egyetlen oka annak, hogy imáid és megerősítéseid nemigen akarnak manifesztálódni.
 
 Ahányszor csak felfigyelsz a bizonytalanságra, arra kérünk téged, hogy végy egy mély lélegzetet, majd gondolatban hívj magadhoz bennünket, miközben kilélegzel. Fújd ki önmagadból a félelmeidet mindaddig, míg meg nem érzed a békesség újjászületett érzését.
 
Segíthetünk felfedni előtted valódi belső lényedet, önmagad azon részét, mely magabiztos, kételyek nélkül hisz abban a tudatban, hogy a kezedben van mindaz a szeretet, erő és támogatás, amire valaha is szükséged lehet.

Gondolat a mai napra

Elengedem a régi félelmeimet, hiszen ezek sosem tartoztak valódi önmagamhoz. Erős vagyok most és mindörökké. Erőmet szeretettel és kecsességgel viselem, kedveskedő gondolatokkal, pozitív érzésekkel és teljes hittel táplálom azt.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet