NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Vess pozitív szavakat a jövődbe!'

Ahogyan képes vagy szeretettel teli energiát küldeni a jövődbe - ahol az helyet foglal, és megvár téged, a lehető legtöbbet hozván ki minden helyzetből -, ugyanez történik szavaiddal is. Mint már tudod, minden egyes kimondott szónak és gondolatnak erőteljes hatása van... ez egy rendelésnek a megfelelője, amelynek során azt kívánod, amit csak át szeretnél élni.
 
A mai napon válassz olyan szavakat, melyek azt tükrözik, amire valójában vágysz. Minden egyes szót a benned lakozó szeretettel teli lény ejtsen ki, aki tényleg a szívén visel téged és a világot. 
 
Ajándékozd meg önmagadat azzal, hogy pozitív szavakat küldesz a jövődbe. És mint amikor rátalálsz egy régen elrejtett és elfeledett értékes dologra, ugyanúgy fog körbeölelni múltad kifejezéseinek gyümölcse és eljövendő időben.

Gondolat a mai napra

Miután a szeretet alkotása vagyok, ekképpen saját teremtményeim is a szeretet szüleményei. Minden egyes szavam a bennem lakozó szeretettel teli helyről származik. Szeretettel ölelem körbe minden kimondott szavam, és önmagamról és mindenki másról kedves szavakkal beszélek. Szeretetteljes módon beszélek, hallok, írok és gondolkodom; és örömmel fogadom magamba ezen megnyilvánulásokat.
 
Doreen Virtue

Forrás ~ Internet