NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Add át aggodalmaidat Istennek!'

Ha magadban tartod aggodalmaidat, egy zárt dobozban halmozódnak fel, egyre sötétebbé és hatalmasabbá válnak, mígnem a folytonos stresszbe kergetnek. Így ahelyett, hogy felhalmoznád gyötrelmeidet, add át őket Istennek! Isten végtelen, mennyei bölcsessége tartalmazza az összes megoldást. Még a kilátástalannak tűnő helyzetek is békésen megoldódnak, ha átadod őket a mennyeknek, hiszen minden létező problémára immáron megszületett a megoldás.

A Lélek világában valójában nem léteznek problémák - minden békés, harmonikus és ép. Amikor gondolataidat a mennyek felé fordítod, rákapcsolódsz erre az igazságra, és saját bőrödön tapasztalod meg. Minden aggodalom és nehézség emlékeztetőül szolgál arra, hogy a mennyek szeretete felé kell fordulnod, ez lehetőséget nyújt, hogy a stressz és a feszültségek helyett a békét és a derűt válaszd. Az angyalok és más szeretettel teli lények dicsőséges csapatának tagja vagy, akik nyomban segítségedre sietnek, amikor csak engedélyt adsz közbelépésükre.

Legyen hát ez az a nap, mely során feladod minden aggodalmadat, átadván azokat Istennek. Egy percig se várj tovább, hogy átnyújtsd a félelem vagy a kételyek minden egyes darabkáját a mennyország várakozó kezeibe.

Gondolat a mai napra

Minden aggodalmamat átnyújtom Istennek. Semmit sem tartok vissza. Tudatomból kibocsátok mindent, kicsit s nagyot egyaránt. Akár egy csecsemő, átadom magam a teljes körű gondoskodásnak. Megbízom a Teremtő végtelen bölcsességében és szeretetében, hogy az menedéket nyújt nekem, és eleget tesz minden szükségletemnek.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet