NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Gondoskodj az időbeosztásodról!'

Csodálatos álmaid, ambícióid és szándékaid vannak magaddal szemben. Mi, angyalok, azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked átvenned az irányítást az időbeosztásod felett, hogy képes légy megvalósítani a vágyaidat.

Nincs szükséged rettentő sok időre ahhoz, hogy magasztos álmokat vigyél véghez. A legtöbbjük apró lépésekben nyilvánul meg, így elegendő akár csak napi harminc percet szánni a célodra, és így is elképesztő fejlődést érhetsz el.

Ügyelj nagyon az ego azon hajlamára, hogy felesleges tevékenységekkel visszatartsa törekvéseidet és ambícióidat. Ezeket 'késleltető taktikáknak' nevezzük, hiszen olyan tudattalan fondorlatok, melyek megakadályoznak abban, hogy céljaidon és álmaidon dolgozz - a függőségeket okozó viselkedések szokványosak.

Ha azon kapod magad, hogy a saját magad által létrehozott figyelemelterelő tevékenységek mellékútra tereltek, hívj bennünket segítségül. Mi majd segítünk, hogy képes légy az éppen előtted álló apró lépésekre összpontosítani. Irányítsd mindazt, ami a naptáradban szerepel, s ha ekképpen teszel, vedd kezedbe az életed irányítását.

Gondolat a mai napra

Kezembe veszem az időbeosztásom irányítását, őszinte vagyok magammal a cselekedeteim mögött megbújó motivációmat illetően. A szívem igaz vágyaira összpontosítok az álmaim beteljesülése iránt táplált rendíthetetlen kitartással.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet