NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Küldj szeretetet az izmaidnak!'

Elképzelhető, hogy ebben a pillanatban is feszültséget hordozol a testedben, anélkül, hogy tudnál róla. Mi, angyalok, azért hangsúlyozzuk ezt, hogy pozitív lépéseket tehess a relaxáció felé.

Szánj némi időt arra, hogy átvilágítsd testedet az igénybe vett területek felkutatására. Kérdezd meg izmaidat, mit próbálnak tudatni veled - a választ valószínűleg hallani, érezni fogod, vagy gondolataidban jelenik meg. Szánj további néhány pillanatot arra, hogy elbeszélgess velük arról, miért is feszültek.

Ezután végy egy mély lélegzetet, és miközben kifújod a levegőt, képzeld el, ahogyan lélegzetedet a tested felé küldöd. Táplálj könyörületes megértést az izmaid felé, és köszönd meg nekik a kiemelkedő munkát, amit végeznek. Ők nem csupán támogatnak, hanem őszinte érzéseket is közvetítenek feléd.

Tested hajlamos arra, hogy feszültté váljon, vagy fájjon, ha elhanyagolják, szánj némi időt arra, hogy meghallgasd, és többre becsüld. Ahogyan az emberek is ellazulnak, ha megértik őket, ugyanez fog történni az izmaiddal is.

Gondolat a mai napra

Tisztelettel és megértéssel szólok izmaimhoz. ahelyett, hogy megkövetelném, hogy lazítsanak, időt szánok arra, hogy meglássam az ő nézőpontjukat is. Köszönetet mondok nekik, hogy elvégzik a munkájukat, és szeretetet küldök mindegyiküknek.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet