NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Gyógyítsd meg egyik régi párkapcsolatodat!'

Netán valaki a múltadból a gondolataidba férkőzött mostanában? Ez egy jel lehet arra nézve, hogy nem ártana újból felvenni a kapcsolatot ezzel az illetővel - vagy akár azt is jelentheti, hogy eljött az ideje annak, hogy pontot tegyetek egy régi ügy végére. Amikor egy régi kapcsolat felőli gondolatok bukkannak a felszínre, érdemes odafigyelni annak az okaira.

Először is figyelj minden érzésre, ami benned felmerül, miközben az adott személyre gondolsz. Feszültnek érzed magad? Nyugodtnak? Felemeltnek? Bánatosnak? Azonosítsd be a párkapcsolatoddal összefüggésbe hozható különféle érzéseket, és idézd fel, miként váltatok szét. Ha bárminemű neheztelést raktároztál magadba, végy egy mély lélegzetet, és tartsd magad ahhoz a szándékhoz, hogy kilégzésed során elengedd azokat az érzéseket - ez egymagában is annak a gyógyulási folyamatnak számíthat, ami után lelked kutat. Megkérheted továbbá az univerzumot, hogy semmisítse meg az összes olyan hiba hatását, amit valamelyikőtök elkövetett. Ez a kívánság mindig teljesül, erőteljes és gyakran csodával határos eredményekkel.

Írhatsz egy levelet az adott személynek, hogy megértesd valódi gondolataidat és érzéseidet. Ahhoz, hogy ebből a folyamatból kinyerhesd annak gyógyító értékeit, nem kell elküldened a levelet... néha jobb az elengedés jelképeként ünnepélyesen megsemmisíteni azt, amit írtál.
Az elmélkedés pillanatai után lehet, hogy erőteljes késztetést érzel majd arra, hogy újból felvedd a kapcsolatot a kérdésben forgó illetővel. Hívj bennünket, angyalokat segítségül, hogy oltalmazó szeretettel öleljük körbe találkozásotokat, és biztosítsuk azt, hogy az a lehető legharmonikusabban menjen végbe. (Segíthetünk továbbá felkutatni az illetőt, ha ez a vágyad.)

Gondolat a mai napra

Meggyógyítok egy régi kapcsolatot. A továbblépés eszközeként megbocsátok és felejtek, elvágva a múltam minden negativitásának zsinórját. Csakis egészséges interakciókat vonzok magamhoz, most és a jövőben egyaránt.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet