NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Számíts arra, hogy minden jól alakul!'

Egész figyelmedet szenteld annak, hogy felkészülj arra: minden, ami miatt aggódsz, jól fog alakulni. A szituációddal kapcsolatos pozitív reményeid a megfelelő irányba vezérlik majd.

Emlékezz rá, hogy a gondok olyan befolyásos energiák, amelyeket az univerzum kívánságokként fog fel. Amikor gondjaid vannak, bevonzod a szorongást az élményeidbe. Ne engedd meg magadnak, hogy beadd a derekad a félelmeknek - juttasd inkább el ezeket hozzánk, angyalokhoz.

A pozitív vagy negatív remények ugyanakkora mennyiségű időt és erőfeszítést vonnak maguk után. Jelenlegi helyzeted eredménye garantáltan jó lesz, azonban az odáig elvezető út folyamatának a megtapasztalását az befolyásolja, hogyan gondolkodsz azzal kapcsolatban, mi fog történni.

Ha problémákat látsz magad előtt, beléjük botlasz majd azt út folyamán; másrészről viszont, ha a harmóniára készülsz fel, akkor azt fogod megtapasztalni. Így is, úgy is minden tökéletesen alakul majd - azonban melyik utat választanád szívesebben? A reményeid szabják meg az utadat.

Gondolat a mai napra

Arra számítok, hogy minden jól alakul majd. A béke és a harmónia izgalmasak a számomra, és megérdemlem, hogy egy boldog út vezessen el a vágyott végeredményhez. Megengedem, hogy élvezzem ezt a napot.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet