NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Öleld kebledre az egészséged!'

Ahogyan a jómód is, az egészség is olyan nézőpont, ami mellett te döntesz. Minél jobban összpontosítasz az önmagadban és a többiekben lévő jóllétre, annál többször tapasztalod meg azt. Ma tekints a betegségek és a sérülések összes földi látszata mögé, és pillantsd meg a minden emberben benne rejlő jóllétet (főként saját magadban).

Add át nekünk az egészségeddel kapcsolatban felmerülő összes aggodalmadat, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a benned és mindenkiben benne lakozó fényre koncentrálj. Minél jobban fókuszálsz erre a fényességre, annál ragyogóbban fénylik majd. A minden emberben benne rejlő Istenség ragyogása egy olyan jelzőtűz, amely eloszlatja a sötétséget. A helyére pedig az a tökéletes kegyelem és nyugalom kerül, amit Isten teremtett minden lény belsejében.

Már most egészséges vagy, ahogyan az életedben mindenki az. A mai napon gyakran jelentsd ezt ki, és érezd ennek az igazságát a testedben. Pontosan azt találod meg, amit keresel, így hát ma álljon szándékodban felkutatni az egészséget. Ha csakis a jóllétet látod, ennek eredményeképpen ezt fogod megtapasztalni.

Gondolat a ami napra

A szeretteim és én is tökéletesen egészségesek vagyunk.Teljes vagyok, hiszen Isten ilyennek teremtett. Csakis a jóllétet látom, és ez az, amit megtapasztalok. Minden félelmemet és zaklatottságomat átnyújtom Istennek.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet