NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Légy őszinte önmagadhoz!'

Melyek azok az érzések, amelyeket nem ártana bevallanod magadnak a mai napon? Ez a kérdés valószínűleg olyan válaszokat vált majd ki belőled, amelyek gondolatok vagy érzések formájában jelentkeznek.

Az önmagad iránti őszinteség az a folyamat, mely során önmagad legjobb barátjává válsz. Miként a bizalmas barátok is megosztanak egymással mindent, így a saját magaddal kialakított egészséges kapcsolatnak is őszinte kommunikáción kell alapulnia.

Néha félsz meglátni valódi vágyaidat, miután azon töprengsz, vajon biztonságos-e változásokat hoznod az életedbe. Ilyen esetekben biztonságosabbnak tűnik, ha elrejted az érzéseidet, hogy ekképpen te se légy tisztában velük.

Ennek ellenére az elfojtott érzések mindig megtalálják a módját annak, hogy megmutassák magukat, és legegészségesebb út az, ha egyszerűen bevallod ezeket magadnak. Tudd, hogy mi, angyalok, végig támogatunk téged a folyamat során, és melletted leszünk akkor is, ha úgy döntesz, hogy változtatsz az életeden.

Gondolat a mai napra

Őszinte vagyok önmagamhoz, bevallom magamnak valódi érzéseimet. Biztonságosan elismerhetem, miként is érzek valójában. Az angyalaimhoz fordulok segítségért, amikor a pozitív életváltozásokon morfondírozom.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet