NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Bízz belső tudásodban!'

Jelenleg már ismered az aktuális helyzeteddel kapcsolatos kérdéseidre a választ. A csendben meghallod a téged vezető belső bölcsességet, és a mai napon mi, angyalok azt tanácsoljuk, hogy bízz meg ebben a forrásban.

Immáron tudod, mit kell tenned, így hát feltett kérdésed nem valamilyen információ vagy útmutatás iránti kérelem; jobb híján arról kérdezősködsz, vajon megbízhatsz-e abban, hogy a döntésed pozitív, új irányba vezérel majd téged.

Azért vagyunk itt a mai napon, hogy megerősítsük belső bölcsességed hitelességét. Bármivel is állj szemben, hittel kell cselekedned, anélkül, hogy túl sokat tudnál a jövőddel kapcsolatban. Ezért aztán duplán olyan fontos, hogy pozitív reményeket táplálj a végeredménnyel kapcsolatban.

Végső fokon minden eredmény hasznodra válik, hiszen csakis jó dolgok történhetnek Isten univerzumában. Még a legborzasztóbbnak tűnő körülmények is áldást hoznak az érintett lelkekre.

Pozitív reményeid elősegítik a lehető legnagyszerűbb végeredményt.

Gondolat a mai napra

Megbízom belső tudásomban. Pozitív reményeket táplálok az életemben jelenleg meglépett változások végkifejletével kapcsolatban. Biztonságosan cselekedhetek belső bölcsességem szerint.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet