NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Becsüld nagyra a benned lakozó zsenit!'

Benő éned határtalanul bölcs. Rá vagy kapcsolódva az univerzális Forrásra, ami hozzáfér minden létező tudáshoz. Bölcsességed ugyanonnan származik, ahonnan minden valaha eddig élt zsenié - közvetlenül Isten elméjéből. Ezért olyan fontos, hogy szeretettel gondolj és beszélj magadról. Amikor az intelligenciádat vitatod, a Teremtőről beszélsz.

Egy zseni lakozik benned, ahogyan mindenki másban is. A legbriliánsabbnak tűnő emberek azok, akik hallgatnak belső bölcsességükre, és kivitelezik útmutatásait. Mi, angyalok, segíthetünk munkára fognod tudásod készleteit. Segíthetünk meghallanod, megbíznod benne, megértened és kivitelezned a gondolatadat - csupán csak kérnek kell.

Ma lelj örömöt bölcsességed bizonyosságában. Még ha jelen pillanatban nem is tudsz valamit, mindig rácsodálkozhatsz arra az információra, ami után kutatsz. Csak csendesítsd el az elméd, gondolj egy kérdésre, és hallgass a hozzád érkező válaszra.

Gondolat a mai napra

Egy zseni lakozik bennem, aki minden pillanatban hajlandó segíteni nekem. Kérdéseket teszek fel lényem ezen részéhez, és a válaszait könnyedén meghallom. Összedolgozom angyalaimmal, hogy halogatás nélkül belső bölcsességem útmutatásai alapján cselekedhessek.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet