NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tölts némi időt a természetben!'

Mi, angyalok, ez idáig azzal a tanáccsal láttunk el, hogy tölts el némi időt a szabadban, a fák, növények, madarak között a friss levegőn, hiszen látjuk, milyen jótékony hatással van ez a testedre, elmédre és a lelkedre.

Meghallottad buzdításainkat, és vágyakozol a természettel való egyesülésre. Ma segíteni fogunk abban, hogy ezt az energiát átalakítsd tettekké. Mindegy, mit is terveztél mára, azt tanácsoljuk, hogy tölts el némi időt a természet közegében. Még ha városban élsz vagy dolgozol is, léteznek parkok, fák és füves területek, ahová ellátogathatsz.

A természet képes enyhíteni a feszültségen, ami abból az erőlködésből adódik, hogy eleget tegyél számtalan teendőd és ütemterved időbeosztásának. Te nem egy fali- vagy karórához hasonlatos gépezet vagy, és az, ha túlhajszolod magad annak érdekében, hogy határidőre befejezd a dolgokat, kiszakít a természetes ritmusodból, és ennek eredményeképpen szétesettnek, alkalmatlannak vagy összezavarodottnak érzed magad.

A mai napon engedd meg, hogy a szabad levegő könnyíteni tudjon az életedben felgyülemlett nyomáson és feszültségen, és újjáélessze önvalód érzékelését. Szerezd vissza ösztönödet a jó időzítésre azzal, hogy megveted a lábadat a földön, nekidőlsz egy fának, és belélegzed a friss levegőt.

Gondolat a mai napra

A mai napon időt szánok önmagamra azáltal, hogy kimegyek a szabadba. Midőn belélegzem a friss levegőt, újjáéledek és felfrissülök. Megajándékozom önmagamat a természet adományával.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet