NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Szakadj el a drámától!'

Életcélod a szeretet felidézésén és tanításán nyugszik. Amint ráébredsz erre, minden, ami eltávolít téged ennek az érzésnek a tudatos felismerésétől, a tanulás egy eszközévé válik.

Amikor egy konfliktus veszélyezteti a lelki békédet, jusson eszedbe, hogy hatalmadban áll eldönteni, vajon belebocsátkozol-e a drámába, vagy sem. Egy gondoskodó és gyámolító személlyé válhatsz anélkül is, hogy részt vennél a negatív gondolkodásban vagy a félelem alapú viselkedésben, miután állandó jellegű szeretetednek és belső harmóniádnak nyugtató hatása van.

Amennyiben megkérsz bennünket, mi segítünk neked, hogy a mai napon összpontosítani tudj. Tartsd magad azon szándékodhoz, hogy tisztelettudóan elszakadj minden olyan drámai helyzettől, ami a mai napon esetlegesen felmerülhet.

Gondolat a mai napra

Csakis harmonikus helyzeteket és kapcsolatokat vonzok magamhoz. Békességem az életemen keresztül tükröződik vissza, és ez egy ajándék mindenki más számára. Rendíthetetlen, nyugodt és megértő maradok, függetlenül attól, hogy mi zajlik körülöttem; hiszen mindig emlékszem rá, hogy a szeretet a legnagyszerűbb gyógyító erő.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet