NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Lásd meg az ártatlanságot mindenkiben!'

Mindannyiunk belsejében Isten egy ártatlan gyermeke lakozik, aki a tőle telhető legjobbat hozza ki magából. Néha ezek a gyermekek komoly félelemmel hadakoznak: olyan módon viselkednek, amivel látszólag fájdalmat okoznak önmaguknak vagy másoknak, azonban félelmük alatt ott izzik az isteni szeretet tiszta fénye.

Minél jobban összpontosítasz a benned és a többiekben lakozó ártatlanságra, annál többször látod meg a mindannyiunkkal veleszületett isteni jóság bizonyosságát. A célod itt a Földön az, hogy emlékezz a szeretetre, és tanítsd is azt - kezdésképpen elég felfigyelned rá.

A meggondolatlan viselkedés - mint szóhasználat - valójában olyan tetteket jelent, amelyek a gondoskodás helyett a félelemben gyökereznek. Ha meglátod az ártatlanságot azokban az emberekben, akik látszólag az érdeklődés egy szikráját sem mutatják, az gyógyító energiát eredményez.

A szereteted képes megfékezni a félelemalapú cselekedetek körforgását. Légy szemtanúja, valamint érzékeld a mindenkiben - főként önmagadban - lakozó hatalmas szemeket meresztő gyermeket. Ez az ártatlanság nagyon becses... ez maga Isten.

Gondolat a mai napra

Isten édesded gyermeke vagyok most és mindörökké. Hajlandó vagyok megbocsátani magamnak és a többieknek is a múltbéli tettekért, hiszen képes vagyok meglátni az ártatlanságot önmagamban és a többiekben is.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet