NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Fejezd ki a benned lakó gyermeket!'

Mi, angyalok, megmutattunk néhány önnevelő módszert, aminek segítségével gondját viselheted a benned élő gyermeknek, akinek pontosan ugyanolyan szükségletei és érzései vannak, mint bármely más gyermeknek, beleértve azt a vágyát, hogy kifejezze a játékosságát és spontaneitását.

A mai napon együtt dolgozunk majd veled, hogy közösen nevelgessük a benned lakozó ragyogó fényt, lehetővé téve a számodra azt, hogy még sugárzóbban ragyogj. Energiaszinted visszatér majd a megszokott szintre, miközben megnövekszik az életed élvezetének a képessége.

Kezdésképpen szánj néhány pillanatot arra, hogy interjút készíts belső gyermekeddel. Csendesen, fennhangon avagy írásban, légy szíves tedd fel ezeket a kérdéseket:

* Hogy érzed most magad?
* Mit szeretnél mondani nekem?
* Miben tudok neked segíteni?
* Mit akarsz tőlem?

Most, hogy már meghallgattad belső gyermeked azon vágyát, hogy tápláld őt, töltsd azzal a napodat, hogy gondját viseled. Miközben szeretettel töltöd fel ezt a részedet, az egész lényed boldogabbá és békésebbé válik majd.

Gondolat a mai napra

Lehetővé teszem, hogy belső gyermekem kifejezhesse óhajait és vágyait. Odafigyelek rá, hiszen igazán nagyon szeretem őt, és ki szeretném mutatni neki a ragaszkodásomat.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet