NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Ne siess!'

Úgy hozzászoktál már ahhoz, hogy rohanj eleget tenni minden kötelezettségednek, hogy a sietség már-már egy beléd ivódott szokásoddá vált. Azonban azzal, hogy az egyik feladattól a másikig rohansz, nem fogsz megnyerni semmiféle versenyt, és lelki békédet sem leled meg - sokkal inkább a jövődre való összpontosításodat erősíti ahelyett, hogy a jelen pillanat élvezetére fókuszálnál.

Ennek az üzenetnek az elolvasása az egyik módja annak, hogy gondját viseld önmagadnak. Általa táplálod lelkedet, és egészséges, új reményeket keltesz magadban, azonban mi, angyalok azt szeretnénk, ha még jobban törekednél arra, hogy kevésbé gyorsan mozogj a nap folyamán.

Vidd véghez mindazt, amit meg kellene tenned, és tedd a dolgokat teljes nyugalomban. Sokkal több mindent valósíthatsz meg, ha energiáid és hangulatod attól az életerőtől szárnyal, amely abból fakad, hogy jól érzed magad. Ez a boldogság arra épül, hogy észreveszed a napod szépséges, vicces és átható erejű tulajdonságait - ez pedig azzal jár, hogy nem sietteted a dolgokat, s így ezek a részletek világosság válnak.

Másoktól is segítséget kérhetsz szükségleteid és kötelezettségeid elvégzésében, de ehhez hozzátartozik az is, hogy segítséget kérsz tőlünk. A mai napon élvezd ki az idődet!

Gondolat a mai napra

A dolgokat nem sietem el, a napomat pedig ámulattal és élvezettel közelítem meg, felfigyelvén minden egyes pillanat gazdag szellemére. Teljesen rendjén van, hogy lelassítsak, hiszen minden, amire szükségem van, elérhető kényelmesen.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet