NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hozd létre és tartsd rendben szentélyedet!'

Fontos, hogy legyen egy személyes tered, ahol imádkozhatsz és meditálhatsz. Ennek nem kell feltétlenül egy formális színtérnek lennie, lehet egyszerűen egy olyan hely, ahol jól érzed magad, és be tudod hunyni a szemedet figyelmed elkalandozása nélkül. Ez lehet akár egy más célokra használt szobasarok is.
 
Ha ezen a szent téren belül létrehozol egy oltárt, az meditálásra fog serkenteni. Használj egy sík felületet - egy asztal tetejét például, vagy egy polcot -, amire rá tudsz helyezni olyan tárgyakat, amik jelentőséggel bírnak a számodra, amik békés érzéseket keltenek benned. Hozzátehetsz olyan darabokat is, amelyek a természetet jelképezik, mondjuk madártollakat, kagylóhéjakat vagy kristályokat. Mindez a meditáció és imádság fókuszpontjaként szolgál, és idővel mélységes spirituális energiával fog átitatódni.
 
A mai napon fogj hozzá az oltárod elkészítéséhez. Ha már van egy szentélyed, viseld gondját azzal, hogy végigméricskéled, mi mindent tartalmaz. Érzel bármiféle indíttatást arra, hogy eltávolítsd valamelyik tárgyat, vagy hogy újakat helyezz rá? Miközben oltárodon dolgozol, figyeld meg, milyen érzéseket ébreszt fel benned. Alakíts ki vele egy olyan kapcsolatot, mint amilyet egy régi jó baráttal alakítanál, és az hűségesen szolgál majd téged nap mint nap.

Gondolat a mai napra

Időt szánok arra, hogy létrehozzam - vagy rendben tartsam szentélyemet, ami az én saját különleges imafülkém az imádság és a szemlélődés idejére. Ez egy olyan hely, ahol elengedhetem magam, kifejthetem a Léleknek minden valódi érzésemet, és megtisztelhetem isteni ösvényemet.
 
Doreen Virtue

Forrás ~ Internet