NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Gyújts gyertyát!'

Különleges okai vannak annak, hogy a gyertyákat ősidők óta alkalmazzák a spirituális ceremóniák során. Fényük megemeli mindazok energiáit és érzékeit, akik rátekintenek, és sokkalta közelebb áll a természetes napfényhez, mint a legtöbb lakásban és irodában használt természetellenes megvilágítás. Ez az egyik magyarázata annak, hogy mitől ilyen stimuláló a hatása egy gyertya nézegetésének, mintha csak eltöltenénk némi időt kint a szabad levegő fényén.

A gyertyafény meggyújtja képzelőerőnk szikráját, bámulj hát bele a lángjába, fókuszpontként használva azt meditációhoz és vizualizációhoz. Ha meg szeretnél ünnepelni valamit, vagy megemlékeznél valamiről, szintén gyújthatsz gyertyákat, hiszen ezek olyan célt szolgálnak, amelyekkel csak el szeretnéd látni azokat.

A mai napon gyújts meg egy gyertyát szívből jövő jó szándékkal. Amint a gyufa lángját a kanóchoz közelíted, gondolj a célodra - ami lehet, mondjuk, valakinek az egészsége, a világbéke, a jómód, és így tovább. Gyújts meg annyit, ahány célkitűzésed van, és nézd őket egyenként, miközben imádkozol mindazért, amit szeretnél. Amint később kioltod lángját, ügyelj arra, hogy mondj köszönetet a gyertya segítségéért.

Gondolat a mai napra

Meggyújtok egy gyertyát, és kapcsolatba kerülök az imádságaimban rejlő ragyogással. Ez a bennem lakozó szakrális fény a táncoló láng tükörképében tükröződik vissza.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet