NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tegyél valami szokatlant!'

Képzeld el, mit tennél szívesen, ha egy csapásra minden lehetővé válna. Nos, képzeld! Minden megtörténhet, ez a nap ugyanolyan jó arra, hogy megragadj minden lehetőséget, mint bármely másik.

Mi, az angyalok, meg tudjuk mutatni az utat, és támogatjuk cselekedeteidet, hogy azonnal belevághass a rendkívüli tevékenységekbe, és kiélvezhesd azokat.

Mit szeretnél tenni ma? Szánj egy pillanatot arra, hogy felfigyelj mindarra, ami válaszként eszedbe jut. Majd válaszd ki az egyik célt, és habozás nélkül tedd meg a lépéseket irányába.

A mai napon adj engedélyt magadnak, hogy olyat tegyél, ami eltér a szokásaidtól. Az új perspektíva, amivel gazdagodsz, segít majd, hogy új szemekkel tekinthess egész életedre, és általa hasznot húzhatsz abból, hogy újfent képes leszel nagyra becsülni mindent és mindenkit magad körül.

Az ismeretlen megközelítése megismertet továbbá a rejtett képességeiddel, és megerősíti mindazt, ami a birtokodban van - és ez a csodálatosan új lehetőségek katalizátorává válhat!

Gondolat a mai napra

Ma valami teljesen szokatlant teszek, ami ezt a napot extrává, rendkívülivé varázsolja. Amit teszek, az nem olyan fontos, mint maga a tény, hogy kihasználom ezt a lehetőséget arra, hogy kinyújtózzam, és új dolgokat tanuljak.

Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet