NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Takarítsd el a rendetlenséget!'

Belső késztetésed a rendre az energiaáramlás tudatának benned lakozó felismeréséből adódik. Képes vagy megérezni a különbséget egy tiszta szoba és egy rendetlen szoba között, érzékelvén a rendetlenség hatását a kamrában, az asztalodon, a garázsban, a tálalóban vagy más helyiségekben. A rendezettség a gondolataid folyamatának szabályozásának egyik formája, hogy a felöltözés, egy papír megtalálása vagy az ételkészítés ne egy hegymenetben zajló harc legyen.

Azonban ebben át lehet esni a ló túlsó oldalára is, a rend olyan rögeszmévé válik egyes emberek számára, hogy elveszítik spontaneitásukat. Ilyen esetekben a rendrakás a halogatás taktikájává válik, hogy ne kelljen életcéljuk és boldogságuk elérésén dolgozniuk. Egyensúlyt kell teremteni a rendezettség élvezete és igénye között.
 
Az energia nagymértékben olyan fizikai szerkezeteken keresztül áramlik, mint ahogyan a víz és a levegő teszi. Ha egy helyiségben túl sok tárgy van, ez az erő eltorlaszolódik. Ennek a torlasznak a hatásai közé tartozik a fizikai kimerültség, a koncentrációs nehézségek, a megnövekedett étvágy és a lassú manifesztációk.

Azért látunk el ennyi háttérinformációval, hogy eltakarítsd a felfordulást a lakásodban vagy az életed bármely már területén. Még egy olyan kisebb jellegű változással is, mint amilyen az, hogy kitakarítod a szekrényt, rendet raksz az asztalon, vagy megszabadulsz egy nemkívánatos tárgytól, előnyökre tehetsz szert. Amint ezeknek az apró erőfeszítéseknek a következtében energiád megemelkedik, észreveszed majd, hogy időd és késztetésed van a nagyobb tervekhez.

Gondolat a mai napra

Apránként eltakarítom a zűrzavart, egyik területről a másikig és egyik tárgytól a másikig. Ha egy tárgyat már nem használok, vagy nem tetszik többé, eladom vagy elajándékozom egy olyan ember számára, akinek hasznára válik. Időt szánok arra, hogy elrendezzek valamit az életemben, és ez az apró lépés hatalmas hasznot hoz majd.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet