NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Lepj meg valakit!'

Ahogyan te is szereted a kellemes meglepetéseket, úgy mások is örömüket lelik abban, ha valami váratlanban van részük. Egy ilyen ajándék megtervezése a tápláló szeretet jele: sugallat révén megérzed a kedvesség természetének jellegét, időt töltesz a hozzávalók elrendezésével, s ezután megtapasztalod azt az örömöt, ami abból fakad, hogy osztoztál rajta a megajándékozottal. A spontán meglepetések, mint egy szívből jövő elismerés vagy egy váratlan segítség-felajánlás, szintén felbecsülhetetlenek.
 
Amikor adsz egy másik embernek, valójában önmagadat ajándékozod meg, miként te és a megajándékozott egyek vagytok. Továbbá energiát küldesz ki az univerzumba, jelezvén, hogy te önmagad is élvezed a vidám meglepetéseket. Az élet pedig a saját oldaláról úgy válaszol, hogy csodálatos kedvességeket juttat el hozzád az adás és kapás bőséges áradata révén.
 
A mai napon élvezd a váratlan dolgokat mindabban, amit te adsz, és abban is, amit befogadsz. Légy éber, és figyelj fel mindenre, ami szép vagy szokatlan... a meglepetések sokféle formában érkezhetnek.

Gondolat a mai napra

Határtalan örömöt lelek abban, hogy vidám meglepetést találok ki egy különleges személynek. Ahogyan kölcsönösen osztozunk ezen az ajándékon, ideiglenesen elrepülünk a gyermekkori ámulat világába, az univerzum pedig hozzám is csodálatos dolgokat juttat el.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet