NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hagyd, hogy a dolgok elérjenek hozzád!'

Ahelyett, hogy azon küszködnél, hogy elérjed vágyaidat - lazíts, és hagyd, hogy minden eljusson hozzád. Nem kell erőlködnöd, hogy rátalálj arra, amit keresel - egyszerűen csak alakíts ki egy tiszta víziót arról, hogy az már a tiéd, higgy benne, hogy könnyedén és erőfeszítés nélkül eljut hozzád, és kövesd mindazt az útmutatást, amit kapsz.

A mai napon szabadulj meg a szükségleteid beteljesüléséhez való régi hozzáállásodtól. Légy olyan, akár a szemfüles horgász, aki a megfelelő csalit használja - ez esetben kristálytiszta gondolataidról van szó, bedobja a horgot a tóba - vágyaid a Léleknek való átadás tettének felelnek meg, és türelmesen kivárja a jutalmát.

Határozd meg, mit is akarsz, és tudatosítsd, hogy mindaddig, míg az adott dolog után kutakodsz, annak a jelét sugárzod kifelé, hogy nem birtoklod azt. Így hát mondj köszönetet az univerzumnak, és légy hálás azon tény miatt, hogy már meg is kaptad azt, amire vágytál. Ez a a folyamat elősegíti a vágyad manifesztációját, gyakran olyan módon, ami felülmúlja elvárásaidat.

A mai napon írd körül részletesen azt, amire vágysz, és írd alá egy 'köszönöm'-mel. Szívedet töltse el a hála érzése - és élvezd a gyors feleletet, amit az univerzumtól kapsz.

Gondolat a mai napra

Megengedem, hogy a dolgok elérkezzenek hozzám. Kivetem magam elé vágyaimat, megengedvén, hogy azok anyagi formában térjenek vissza hozzám. Hálát érzek, még mielőtt létrejönnének óhajaim, és akkor is, miután már létrejöttek.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet