NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Érezd, ahogyan vágyaid valóra válnak!'

Semmi miatt nem kell erőlködnöd, igyekezned vagy küzdened. A túlzásba vitt igyekezet energiája eltérítheti előled a jót, míg a hála ereje képes hozzád vonzani a pozitív dolgokat. Könnyedén megvalósíthatsz sok mindent azáltal, ha megragadod a hála azon érzését és gondolatát, hogy vágyad már megadatott.

Ne aggódj azon, hogy ez az álom miként fog megvalósulni - egyszerűen csak képzeld el, hogy már valósággá is vált. Minél több érzelemmel, szenvedéllyel és odaadással vagy képes kimutatni a háládat, annál gyorsabban képes valóra váltani vágyaidat.

Minden sóvárgás önmaga éteri verzióját küldi ki az univerzumba, miközben esszenciája melletted marad, és átalakul szilárd valósággá. Minél több energiát fektetsz óhajodba annál gyorsabban manifesztálódik. Azonban a negativitás, a pesszimizmus és a kétkedés megsemmisítik, felhőszerű éterré változtatván vissza azt.

A mai napon tápláld vágyaidat azzal, hogy gyakran gondolsz rájuk, és pozitív gondlatokkal és érzelmekkel öleled körbe őket. Mondj köszönetet az univerzumnak, hogy minden létező módon folyamatosan támogat téged.

Gondolat a mai napra

Minden vágyam valóra vágyik! Köszönetet mondok azért, hogy minden, amiről csak álmodom - sőt még ennél is több -, immáron valóssággá vált. Mély hálát, buzgó izgalmat és mélységes hitet érzek testem és elmém egészében. Az összes vágyamat táplálom, tudván, hogy ha ekképpen cselekszem, vágyaim kertjét rendezgetem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet