NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Engedd szabadjára a képzeletedet!'

Képzeleted belső világa olyan, akár egy kristálytiszta, mély tó, amit az érzelmeid, fizikai érzékeid, tapasztalataid és gondolataid folyói táplálnak. Ez az életed által kiváltott reakciók találkozópontja.

Becsmérlő kifejezéseket hallhattál a képzeleteddel kapcsolatosan, melyek 'érvénytelennek' és 'valótlannak' nevezik azt. Azonban ez Istenhez fűződő kapcsolatod bázisa, ami lehetővé teszi, hogy jó messzire barangolj fizikai érzékeidtől, és felfedezz más bizodalmakat.

Képzeleted összerakja a látszólag lehetetlen és logikát mellőző dolgokat, mígnem új teremtésekkel áll elő. Ne félj attól, hogy mentális felfedező utaid félrevezetnek, hiszen az igazi képzelőerő angyalszárnyakon születik. 
 
Tiszta és gyermeki, a lehető legjobb értelemben. Zabolátlan és korlátozhatatlan - még akkor is, ha megpróbálod visszafogni kreatív önvalódat, álmaid és békés szemlélődés idején szüntelenül dolgozik.

Engedd meg fantáziád világának, hogy szabadon vágtasson, és figyelj fel leleményes alkotásaira. Ezek a Lélek ajándékai, melyek az elmédben fogantak és itt keltek ki, majd megszülettek az anyagi valóságba. Amikor elengeded képzeleted gyeplőit, felszabadítod önmagad, és akkor képes leszel korlátok nélkül élni és a magasba szárnyalni.

Gondolat a mai napra

Szabadjára engedem képzelőerőmet. Bátran felfigyelek minden kreatív látomásomra, és szeretettel táplálom azokat. A Lélek minden formában és teljes mértékben támogat engem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet