NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Bocsáss meg önmagadnak!'

Minden sértődöttséged bumerángszerűen hat vissza rád, és önmagad iránti haraggá alakul át, ami átszivárog a felszínen, és becsurog mindennapos életedbe. Ezek az érzelmek elvakítják előtted a világban rád váró örömöket.

Ebből az okból kifolyólag mi, angyalok szüntelenül azt tanácsoljuk, hogy bocsáss meg, és engedd el az elmédben és testedben ártalmasan felgyülemlett sértődöttséget. Ez az abszolút méregtelenítés, ami meghozza neked mindazt, ami után kutatsz: több energiát, tisztább összpontosítást, egy nagyszerűbb koncentrációs képességet, megújult játékosságot, szeretetet, pénzt... amit csak akarsz. A megbocsátás adományai oly gyorsan jönnek létre, amilyen gyorsan a fény beterít egy szobát, mikor felkapcsolunk egy lámpát.
 
Szeretett Egyetlenünk, túl szigorú vagy önmagadhoz. Azt hiszed, a tökéletesség előfeltétele annak, hogy nagyra értékeljenek, miközben teljes mértékig szerethető vagy akkor is, amikor elbotlasz, tanulsz, fejlődsz, és továbblépsz. Ezért a megbocsátás legfontosabb cselekedetei azok, melyeket befelé irányítasz. Amikor megtanulod, hogy a szeretettel kebledre öleld minden darabkádat, a benned rejlő szikra oly fényesen ragyog fel, akár egy fényszóró, meggyógyítván és bevonzván azokat, akiknek hasznukra válik melegséged és bölcsességed.

Engedd ma el az önmagad felé irányuló bosszankodást. Engedj szabadjára mindennemű bűntudatot és önmagadnak tett szemrehányást, és fürdesd meg megad a jól megérdemelt szeretetben.

Gondolat a mai napra

Megbocsátok önmagamnak, és elfogadom, hogy lenyűgöző
vagyok. Ugyanabban a feltétel nélküli szeretetben részesítem önmagam, amely Isten és az angyalok felől árad hozzám. Kedvemet lelem önmagam gyengéd szeretetének csodálatos érzésében.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet