NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Kutass fel új lehetőségeket!'

Határtalanságod részben a rendelkezésedre álló választási lehetőségek végtelen sokaságából adódik. Megtehetsz mindent, amire csak vágysz. Néha ezek az opciók meghaladják képességeidet, és ez az a pillant, amikor visszamenekülsz a kényelmes szokásaidba. Ez mindvégig rendjén van, ha ráébredsz, hogy te döntöttél mellettük. Ha valaha is úgy érzed, hogy szokásaid áldozatává, netán rabjává váltál, eljött az ideje annak, hogy újraértékeld döntéseidet.

Mindig van választásod azzal kapcsolatban, hogy miként töltsd el a mai napodat. Ha másképpen érzel, akkor megfeledkeztél az eredeti elhatározásaidról, amelyek jelenlegi helyzetedhez vezettek, így hát szánj egy kis időt arra, hogy felidézd, miért is döntöttél némelyik mellett. Ez segít abban, hogy meglásd, ha úgy döntöttél, megengeded valaki másnak, hogy döntsön helyetted. Emlékezz rá, hogy végeredményben semmi olyat nem kell megtenned, amihez nincs kedved. Szabadságot élvezel mindig minden dologban.

Ma örülj az összes előtted felkínálkozó lehetőség láttán, és kutass fel néhány új lehetőséget önmagadnak. Kezdésnek utánajárhatnál egy olyan dolognak, amit szívesen kipróbálnál először ebben az elkövetkező új évben. Válassz egy olyan ösvényt, ami felizgatja szenvedélyeidet, feltöltvén azokat a minden lehetőségben benne rejlő fiatalos lendülettel.

Gondolat a mai napra

Jogomban áll belső útmutatásom szerint iránytani az életemet. Ezennel amellett döntök, hogy lelkem útmutatása alapján fogok cselekedni. A boldogságot választom, annak érdekében, hogy a legvégsőkig kiélhessem azt.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet