NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Élvezd ki a korlátok nélküli természetedet!'

Az év folyamán mi, angyalok, többször megvitattuk,, hogy olyan korlátok nélküli lények vagyunk, akik bármiben tudnak segíteni neked. Ma arra a tényre szeretnénk összpontosítani, miszerint te is korlátlan lehetőségekkel rendelkezel.

Az egyedüli akadályok azok, melyek felől te magad döntöttél. Az ilyen jellegű választások esetenként személyes meggyőződésedből fakadnak, melyek - amint elfogadtad őket - megmutatkoztak a korlátaid megtapasztalásában. Hogyan is volna lehetséges, hogy Isten, a végtelen és határtalan Teremtő, bármi olyat hozzon létre, ami nem osztozik ezekben a tulajdonságokban? Minden és mindenki, aki az istenitől ered, korlátok nélküli.

Széles választékú képességekkel rendelkezel, amelyeket még nem fedeztél és nem kutattál fel. Alapjában véve képes vagy megtenni mindent, amit csak el tudsz képzelni, hiszen minden tevékenységed felett a képzelet uralkodik. Idővel meg fogod tanulni, miként kamatoztathatod ezt a tényt, de addig is, a mai napon összpontosítsunk arra, hogy levetkőzd az egyik korlátokat emelő meggyőződésedet, hogy ekképpen képes légy megtapasztalni határtalan természetedet.

Gondolj egy pillanat erejéig az életed egy olyan területére, amely érzéseid szerint hiányt szenved valamiben. A hiány érzete a korlátokban való hit jele. Ahányszor csak azzal kezdesz egy mondatot, hogy 'nincs elég...', egy önként vállalt korlátozásodat leplezed le.

A mai napon kutasd fel ezeket az ötleteket a gondolataidban és szavaidban, és semlegesítsd azokat ilyen jellegű pozitív kijelentésekkel: 'bőven elegendő... van', és 'határtalan mennyiségű ... rendelkezem'. Miként azt megvitattuk, a szavak a manifesztációid és a teremtéseid kiindulópontjai. Erősítsd meg határtalan mivoltodat, és figyeld meg, milyen hamar tapasztalod meg ezt a szabadságot a saját bőrödön.

Gondolat a mai napra

Minden szempontból korlátok nélküli vagyok. Megszabadulok korlátolt meggyőződéseimtől, tudván, hogy minden lehetséges.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet