NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Fényesítsd ki a gondolataidban rejlő kincseket!'

Bármit teszel is, mindenben örök támogatást élvezhetsz. Egyes esetekben nem feltétlenül érzel így, s úgy hiszed, magányos űrben küszködsz. Lehet, hogy úgy érzed, mintha a mennyország elhagyott volna, és imáid válasz nélkül maradnának, azonban az univerzális energia fenntart téged azzal, hogy kivetíti minden gondolatodat és érzésedet. Gyakran tétlenül elnézzük, amint olyan döntéseket hozol meg, amelyeket cseppet sem kívánunk neked - azonban szabad akaratod szerint mindent megkapsz, amire csak gondolsz. Ez azért van, mert teremtő vagy, és folyamatosan azt hozod létre, amin gondolkozol.

Kérésedre mi, angyalok a rendelkezésedre állunk, hogy utat mutassunk a teremtés egy kellemes módja felé. Hívj bennünket segítségül, hogy kifényesítsük a gondolataidat és az érzéseid belsejében rejlő kincseket, miként minden félelem vagy aggódás mélyén a szeretet ragyogó energiája rejlik. Segítségünkkel megmutatjuk, miként teremts tudatosan olyan élményeket, amelyek hatalmas örömmel és áldásokkal halmoznak el.

A mai nap alkalmával tudatosítsd a megnyilvánulás elképesztő erejét. Tudd, hogy az egész univerzum teljes mértékben támogat mindabban, amit gondolsz vagy érzel.

Gondolat a mai napra

Tudom, hogy teljes támogatásban részesülök, és kérésemre minden megadatik nekem. Gondolataimon és érzelmeimen keresztül előhívom élményeimet, és képes vagyok az örömre összpontosítani.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet