NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Vedd észre a szépséget!'

Végtelen szépség rejlik benned és körülötted minden pillanatban. Hatalmas erőt rejteget, amire te magad is rákapcsolódhatsz, és előnyt kovácsolhatsz belőle. Ha észreveszed ezt a szépséget, az azonnal átnyújt neked az energiájából. Rálelhetsz a természet színeiben, a másokkal kialakított kapcsolataidban vagy az emberi alkotásokban. Észlelheted továbbá abban, ahogyan az élmények szinkronban egymáshoz igazodnak, hogy képes légy meglátni a mennyei rendszert mindabban, ami veled történik.

Te egy csodálatos szépségű lény vagy. A lélegzetünk is eláll ragyogó belső fényedtől, szeretetteljes szándékodtól, és attól a sugárzó üdvösségtől, amit másoknak okozol! Mindez ott ragyog a mosolyodban, az arcodon, mozdulataidban, cselekedeteidben és a szívedben.
 
A mai napot szenteld a szépségnek. Amint egész nap ezt fejedben tartod, automatikusan szerteszét szórod majd, amerre csak mész. Ez az erő megtisztítja a gondolataidat, az érzéseidet és szándékaidat, amint rájössz, hogy isteni természetű - és hogy mindenki és minden egyazon gyönyörű Lélek része.

Gondolat a mai napra

A szépséget mindenütt észreveszem, amerre csak járok, és mindenben, amit csak teszek. Hatalmas szépség rejlik bennem, valamint mindazokban, akikkel érintkezem és minden egyes helyzetben. Ahhoz, hogy ezt a szépséget ki tudjam aknázni, csupán meg kell keresnem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet