NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tudd, hogy megérdemled a jót az életedben!'

Ugyanakkora szeretet vesz körbe, mint Isten bármely más teremtményét, azonban néha úgy érzed, kevesebb vagy a többi embernél. Ezek a vélemények a félelem visszhangjai csupán, és nem pedig valódi önmagad jellemzői. Az igazság az, hogy Isten csakis a legjobbat kívánja neked, miként minden szerető szülő nagyszerű élményeket remél utódainak. Megérdemled a jó dolgokat, ahogyan minden más ember is érdemes a támogatásra, a szeretetre és a gondoskodásra.
 
Amikor kapsz, egyre csak feltöltöd az áldások forrását, amely lehetővé teszi, hogy segíteni tudj másokon. Befogadóképességed beteljesíti Isten azon vágyát is, hogy adhasson neked. Ha megengedd magadnak, hogy kapj, azzal ráhangolódsz az univerzum melódiájára, amely kitartó biztonsággal, rendszeresen ellát mindenkit harmonikus ajándékokkal.
 
Teljes mértékben vétlen vagy és méltó a szeretetre. Semmi rosszat nem tettél, és nincs veled semmi baj. Isten ártatlan, becses és hőn szeretett gyermeke vagy. A mai napon add át önmagad a jónak, tárd szélesre karjaidat, légy befogadó és mondd, hogy 'köszönöm'.

Gondolat a mai napra

Megengedem magamnak, hogy kapjak. Szeretettel bánok önmagammal, és ragaszkodást kapok érte. Minél jobban szeretem önmagamat, annál jobban érzem, hogy szeretve vagyok. És minél inkább érzem, hogy szeretnek, annál békésebb vagyok. És minél békésebb vagyok, annál jobban
hozzá tudok járulni a világbékéhez. Biztonságosan kaphatok, hiszen ahogyan a többiek is, megérdemlem a jóságot, annak minden lehetséges formájában.
 
Doreen Virtue

Forrás ~ Internet