NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tárd fel a szívedet!'

Szeretetből hozott létre egy gondoskodó Teremtő. Benned minden a szereteten alapul, és ha ezt érzed is, az azt jelenti, hogy ismered önmagadat. Amikor átéled a szerelmet, Istennel találkozol, de ehhez fel kell tárnod a szívedet - ami igencsak nehéznek vagy veszélyesnek tűnhet abban az esetben, ha fájdalmas érzelmek elleni védelem jegyében bezárkóztál.

Mi, angyalok, segíthetünk neked, hogy olyan módon tudj megnyílni, ami biztonságot és épséget nyújt. Haladj mellettünk, kitartó vezetőid mellett a saját tempódban, s mi majd elsöpörjük a régi fájdalmakat és sérüléseket, miközben megbízható helyzetekhez és kapcsolatokhoz vezetünk téged.

Részedről nincs szükség egyébre, csak hogy maradj szoros kapcsolatban velünk, és meséld el nekünk vágyaidat és érzéseidet. Bár mi már tudjuk, mit érzel, nem cselekedhetünk vágyaiddal kapcsolatban a beleegyezésed nélkül. Egy tágra nyílt szív Isten legcsodálatosabb teremtése, hiszen a mennybéli szeretetet tükrözi itt a Földön.

Gondolat a mai napra

Készségesen befogadom Isten szeretetét. Megengedem magamnak, hogy most átérezzem, mert a gyöngéd szeretet biztonságot nyújt a számomra. Megkérem angyalaimat, segítsenek őrködnöm nyílt szívem felett, és mutassanak utat minden kapcsolatomban. Meghallgatom és követem isteni útmutatásomat.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet