NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Merj nagyban álmodozni!'

Képzelőerőd az a hely, ahol felépíted jövőbeli élményeidet. Olyan vagy, akár a szakács, aki kiválasztja és eldönti, mit tesz bele egy gasztronómiai alkotásba, a külső befolyásoktól és körülményektől függetlenül.
 
Mit szeretnél kifőzni a gondolataidban? Ez a döntés nagy jelentőséggel bír jövőbeli tapasztalataidra nézve. Természetesen vidám találkozásokat szeretnél - azonban valóban megértetted, hogy megtörténésüket tényleg be tudod biztosítani?
 
A mai nap alkalmas arra, hogy átvedd a világ fölötti irányítást, és magad elé képzelj egy olyan kidolgozott és egzotikus jövőt, amilyenre csak vágysz! Mi vezetni fogunk téged, és segítünk, hogy odafigyelj, hogy ne vegyíts nemkívánatos elemeket az egyvelegbe, tehát a mai napon álmodozz nagyban. Legyen az akár egy kényelmes és nyugodt élmény megtervezése, vagy akár egy nagyobb kihívásokat jelentő élményé, hozz meg olyan döntéseket, melyek valóban legbensőbb érzéseidet tükrözik.

Gondolat a mai napra

Merek nagyban álmodni! Képzelőerőmet felszabadítom minden korlát alól, és hangot adok belső bölcsességemnek és kreatív impulzusaimnak. Levetkőzöm régi félelmeimet és kételyeimet, bátorsággal és szeretettel helyettesítem azokat. Ugyanazzal a gondoskodással táplálom jövőmet, mint amilyennel egy újszülött csecsemőt.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet