NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hívd segítségül Rafael arkangyalt!'

Miként Rafael küldetése az orvoslásra összpontosul, így energiája gyógytó hatású. Te magad is összpontosíthatod szándékodat ilyen jelleggel, ahogyan mindenki megteheti, aki terápiás jelenlétet szeretne magából sugározni.

Egyszerűen csak imádkozz, és jelentsd ki mindennap azt, hogy képes vagy a többiek gyógyítójává válni, és ez majd valóra is válik. Ez pedig azért van, mert amit kifelé nyújtasz, az megegyezik azzal, amit befogadsz - más szóval, amit önmagadnak szándékozol, és amiért imádkozol, az megmutatkozik az energiameződben és a tapasztalataidban is. Ez az alapja mindennemű gyógyításnak.

Behívhatod Rafael arkangyalt továbbá oly célból: növelje azon elszántságodat, hogy meggyógyítsd a többieket és önmagadat is. Ha hited hullámzik, avagy gondolataid negatív területre kóborolnak, ő segíthet emlékeztetni téged a célodra. Ez az arkangyal képes továbbá utat mutatni, és elvezetni téged minden olyan tevékenységed és törekvésed terén, melyek a jóllétet helyezik előtérbe.

Hívd magadhoz Rafaelt a mai napon, hogy lecsendesítse és megnyugtassa elmédet. Képes csillapítani a betegségekkel, az anyagiakkal, a kapcsolataiddal és életed minden más területével kapcsolatos aggodalmakat. És amint visszanyered békés elmeállapotodat, lassan feldereng szemeid előtt a gyógyítás.

Gondolat a mai napra

Magamhoz hívom Rafael arkangyalt, hogy segítsen megtartanom és kisugároznom a béke jótékony energiáját. Rafael, arra kérlek, jöjj most el hozzám, és vezess gyógyítói utam során; segíts nekem oly magabiztosan gyógyítani, mint ahogyan te teszed.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet