NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hívd segítségül Mihály arkangyalt!'

Minden angyal erőteljes, ahogyan minden ember is az, Mihály arkangyalt viszont különlegesen erősnek tartják, miután a tiszta ragyogást választotta, a Teremtő nagyszerű energiáját tükrözvén.

Szándéka oly hatalmas, akár termete. Kölcsön adja erejét azokban a pillanatokban, amelyekben ideiglenesen megfeledkeztél sajátodról. Mélységes szeretete oltalmazó burkot von köréd, megvédvén a félelem mindennemű megnyilvánulásától.

Hívd magadhoz Mihályt, hogy melletted legyen a mai napon. Kérd meg, hogy lásson el erővel és bátorsággal, főként akkor, amikor legmélyebb vágyaid beteljesítésén morfondírozol. Ő segít biztonságban átkelni az élet változásainak kapuin.

Mesélj Mihálynak a benned felmerülő összes félelmedről, kételyeidről és bizonytalanságodról. Ő majd elsöpri ezeket, és felizzítja belső tüzed lángját, megmutatván az örökké benned lakozó energiát és erőt.

Gondolat a mai napra

Segítségül hívom Mihály arkangyalt az egész napom folyamán. Átadom neki minden hátborzongató érzésemet, és arra kérem, segítsen biztonságban érezni magam. Azt kívánom, védelmezzen, és vezessen életem új területein át. A bátorság, az erő és a hit támogat engem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet