NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Fizess tizedet!'

Bolygónk energiája kettős jellegű, és ezt az adás és kapás egyszerű illusztrációján keresztül lehetne összegezni. Az első erejének birtoklása igazán magasztos, mely során kiterjeszted önnön fényedet, hogy parazsa még merészebben és ragyogóbban égjen, ez hasonlít ahhoz, amikor benzint és oxigént adunk a tűzhöz.

A befogadás ereje hűvösebb, ám ennek megtapasztalása ugyanolyan csodálatos, feleleveníti a hó és a jég kék fényének érzését. Magába szívja a létfenntartó táplálékot, ahol azt üdítően felhasználhatja, mielőtt az adás folyamatán keresztül az energiát újonnan kifelé szórná szét. Mindkettő erő megsegíti a másikat - azaz ahhoz, hogy tudj kapni, adnod is kell, és fordítva. Ez a ciklus oly mélyen beleszövődött a fizikai létezés anyagába, hogy ahhoz, hogy felturbózhasd a hozzád érkező dolgok áradatát, csupán növelned kell adakozásod mértékét.

A tized egy olyan adomány, amellyel hozzájárulsz egy általad választott ügyhöz jövedelmed tíz százalékával, ám energetikailag ez jóval többet jelent, hiszen oly sok módon adakozhatsz. Ha több idő után sóvárogsz, akkor önként áldozd fel óráidat mások megsegítésére. Ha több ruhára, bútorra vagy más anyagi javakra vágysz, adományozz hasonló tárgyakat egy jótékonyság keretein belül a szűkölködőknek. Ha több pénzt szeretnél, akkor aszerint, hogy mire érzel indíttatást, adományozz agy bizonyos összeget.

Az ajándékok adományozása megugrasztja a fizikai univerzumon keresztül lüktető bőséget. azon nyomban munkába áll mindazok érdekében, akik ezen természetes ciklusok szerint mozognak. A mai napon adj hatalmas örömmel - ne a befogadás céljából, hanem egyszerűen az életben rejlő ritmikus áradat tiszta élvezete miatt.

Gondolat a mai napra

Szívem azon igaz vágyából adok másoknak, hogy adjak, hiszen a többiekkel való osztozás természetes létállapotom. Erőfeszítés nélkül adok és kapok, azok egyszerű öröméért.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet