NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Alakítsd át a negativitást pozitív energiává!'

Az aggódást, a dühöt, a bosszankodást és hasonlókat 'negatív érzelmeknek' hívjuk, mert időt és energiát szívnak el tőlünk - azaz a negativitásuk az energiájuk irányára utal. Fordított esetben pedig, miután az olyan érzések, mint az öröm, a lelkesedés és a remény, megemelik erőszintünket, így ezeket 'pozitívaknak' nevezzük.

Az aggódás olyan megszokottá vált, hogy lényegében egy természetes emberi szokássá lényegült át. Azonban nem kívánatos hatásai vannak, mint a stressz, a feszültség, az öregedés, a szenvedélybetegségek, az álmatlanság és az időveszteség. És mindez igaz az összes negatív érzésre nézve.

Átalakíthatod ezeket az érzéseket pozitívvá, ha fejedben tartod a következőket: a szorongás általában egy negatív érzés alapja. Ez annak a félelme, hogy elveszítünk valamit vagy valakit, vagy hogy megtagadják azt tőlünk. Ez a megerősítése annak, hogy egy rajtad kívüli erő vette át az irányítást.

Mi lenne, ha ahelyett, hogy megadnád magad az aggódásnak, inkább megállnál, és segítségért imádkoznál? Az imádkozás ereje képes gyorsabban felszámolni szorongások okát, valós és hosszan tartó segítséget nyújt, és pozitív energiát közvetít feléd.

Gondolat a mai napra

Az aggódást megelőzöm az imádkozással. Ahelyett, hogy azt képzelném, hogy a legszörnyűségesebb fog bekövetkezni, inkább segítséget kérek. A legjobbat remélem, és magam elé képzelem a sikert. Amikor levertnek érzem magam, inkább felfelé törekszem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet