NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tudd, hogy bármire képes vagy!'

Képességeid és erőd határtalanok, így megtehetsz bármit, amit csak a fejedbe, szívedbe vettél. Közelíts meg minden helyzetet könnyű szívvel: egyszerűen csak összpontosíts úgy a célodra, mintha az már most anyagi formát öntött volna.
 
Bármi is az, amire vágysz, egyszerűen csak jelentsd ki, hogy már meg is történt - beleértve viselkedésedet és tetteidet. Példának okáért, ahelyett, hogy így szólnál: 'bárcsak többet edzenék', céljaidat irányítsd annak tudata szerint, hogy már így is teszel. Tekints önmagadra, és érezd, hogy az edzés felettébb motiváló számodra, sőt élvezd magát az élményt. Mondj köszönetet, hogy immáron a helyére került ez az egészséges szokásod.
 
Ugyanez vonatkozik minden más vágyadra is. Lásd önmagadat, és érezd magad türelmesnek, jómódúnak, egészségesnek, boldognak, aki élvezetét leli a munkájában és a kapcsolataiban, és minden másban, amit csak kívánsz.
 
Az angol spirit ('lélek') az inspire ('inspirál') és az aspire ('vágyakozik') szavakban gyökerezik, és amikor vágyakozol valamire, a lélek ihlet meg téged! Az az örökkévaló erő támogat téged, ugyanaz az erő, amelyen Istennel, az angyalokkal és bolygónk minden egyes személyével osztozol.
Te, mint isteni lélek, bármit megtehetsz!

Gondolat a mai napra

Hiszek önmagamban és az összes lehetőségemben. Kételyeimet álmokká, félelmeimet pedig izgalmakká alakítom. Isten bennem lakozó erejére támaszkodom, tudván, hogy ez az energia minden létező szempontból motivál és támogat.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet