NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Találd meg a fájdalmas helyzetek ajándékát!'

Semmiféle érték vagy érdem nincs abban, ha bárminemű fájdalomba kapaszkodsz. A jutalom abból ered, hogy miként kerekedsz felül a szenvedésen, akár egy felhőréteg fölé emelkedő repülőgép. A szenvedés egy olyan üzenetet hordoz, amely felkelti a figyelmedet - ha nem veszel róla tudomást, vagy elpalástolod, az nem megoldás, hiszen más kommunikációs eszközök után kutat majd.
 
A mai napon azon fogunk dolgozni, hogy tudatosítsd, milyen ajándékokkal képes ellátni a kínszenvedésed, továbbá a megértő elengedéssel is foglalkozunk majd. Akárhonnan erednek is a fájdalmas érzések - egy kapcsolatból, pénzügyi helyzetedből, a veszteségből, egy számodra kedves személy felőli aggódásból, vagy tested valamely egyensúlytalanságából -, a módszer egy és ugyanaz.
 
Most vegyél egy mély lélegzetet, majd tudatosságodat irányítsd át a kihívásokkal teli területre. Csendesítsd el az elméd - amennyire csak tudod -, majd kérj segítséget, hogy rájöjj, milyen ajándékokat rejteget ez a fájdalmas szituáció. Mindig akad egy rejtett áldás, például az, hogy türelmet, együttérzést, megbocsátást, erőt s hasonlókat tanulhatsz majd.
 
Midőn felismered a fájdalomban rejlő kincset, már nem lesz arra szüksége, hogy kierőszakolja a figyelmedet. Immáron eljuttatta hozzád üzenetét, s most már távozhat. Amint ez a „hírnök„ továbbáll, a mindenkor benned lakozó béke nyilvánvalóvá válik. Ez az alapja az összes látszólagos problémád megoldásának.
 
Együtt átengedjük Istennek a fájdalmas szituációt, bízván abban, hogy megoldásra lel spirituális síkon, és tudván, hogy már most megnyilvánul a fizikai síkon. Szélesre tárjuk karjainkat a békés megoldások, a gyógyítás és a csodák ajándéka előtt.

Gondolat a mai napra

Meglátom az ajándékot minden adódó helyzetben. Erős, biztos és rendíthetetlen vagyok; és Isten ismeri a megoldást életem minden problémájára. Szeretettel és hittel átengedem ezt a helyzetet Isten mennyei, végtelen bölcsességének. Köszönöm, neked, Istenem, hogy minden lehetséges módon segítesz nekem. Ezennel teljes mértékben elfogadom a segítségedet.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet