NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Ne tarts vissza semmit önmagadtól!'

Sok fontos párbeszédet folytatsz, melyek közül némelyikről tudomásod sincsen. Létfontosságú, hogy megossz önmagaddal dolgokat, nos hát most mit szeretnél bevallani magadnak? Ez esetenként csupán abból áll, hogy lehetőséget adsz magadnak, hogy gyakorold a magad felé irányuló őszinteséget.
 
Néhány érzésed aggodalmat okozhat, megfélemlíthet, vagy megijeszthet. így ezeket távol tartod tudatos éberségedtől. Lehetséges, hogy szégyelled érzéseidet, azonban a boldogság ás a gyógyulás reményében nagyon fontos bevallani ezeket magadnak. Nem kell megmásítani őket, viszont igazán fontos, hogy bevalld őket. Ha így teszel, meg fogod érteni, miért is merülnek fel benned, és felébreszted az önmagad iránti könyörületet.
 
Az önmagunk iránti őszinteség az öntudatosság alapköve, ami pedig a saját magunk iránt táplált szeretet alapja, Ha ismered önmagadat, képes vagy jobban elfogadni azt, aki vagy. Még ma szánd el magad arra, hogy kihallgasd benső beszélgetéseidet - és próbáld ezeket humorral, könyörülettel és szeretettel megközelíteni. Ne tartsd vissza magad semmitől, és társalogj nyíltan bármilyen témáról, kiszellőztetve legmélyebb érzéseidet - ezután kíséreld meg kifejezni ezeket az íráson, éneklésen, táncon, vagy valamilyen kreatív kifejezőeszközön keresztül.

Gondolat a mai napra

Őszinte vagyok önmagamhoz. Lerántom a leplet az érzéseimről, és ugyanolyan könyörülettel tekintek rájuk, mint ahogyan azt egy gyermekkel tenném. Ahogyan bevallom önmagamnak legbensőbb érzéseimet, képes vagyok mélyebben megérteni és szeretni önmagamat és a többieket.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet